Gangalai & Gourabai à Nimègue

Le 27 janvier prochain, Danielle Lemaire (JaDa) propose une soirée de concerts à Nimègue (Pays-Bas), à Extrapool.

Au programme:

Mittland Och Leo (B)
Mittland Och Leo is Joke Leonare en Milan Warmoeskerken. Ze maken instrumentale nummers met zwaarmoedige orgel- en casioklanken, echo’s en een ritmebox. De muziek zit ogenschijnlijk eenvoudig in elkaar, misschien wel de reden dat deze psychedelische orgelexotica zo heerlijk fris klinkt.

Gangalai & Gourabai (B)
Christophe Piette en Benjamin Franklin (Buffle, ROT) Wat het Franse Chanson en het traditionele carnaval van Binche gemeenschappelijk hebben wordt duidelijk tijdens het concert van ‘Gangalai & Gourabai’ Meer dan gember, gitaar, casio en stem heeft dit duo er niet voor nodig…en aanstekelijke danspasjes uiteraard.

Bogan Ghost (US/AU)
Liz Allbee (trompet, schelptrompet, elektronica, stem) werkte eerder samen met onder meer Caroliner, Fred Frith, Alan Bishop en anderen. In een brede muzikale benadering – improvisatie, elektronische compositie en noise tot avontuurlijke pop en experimentele rock. Anthea Caddy (cello, elektronica) focust in haar werk op de relatie tussen ruimte, opgenomen geluid en instrumentale performance. Bogan Ghost zoekt de sombere en ruwe klankkwaliteiten van cello en trompet op en werkt in een multiple speaker set up.
mapsofme.wordpress.com

Vakantie (Groningen, NL)
« Techno Improvisations » from Lekker Kut Plaatenmaatschappij from Groningen.
http://soundcloud.com/vakantie
http://lekkerkutplatenmaatschappij

VENDREDI 27 JANVIER 2012
21h00 – PAF: 5 EUR
EXTRAPOOL, NIJMEGEN (NL)

> Extrapool
> sur fb

Étiquettes : , , , , , , , , , , , , , , ,

Une Réponse to “Gangalai & Gourabai à Nimègue”

  1. bfkn Says:

    thx to danielle

Laisser un commentaire